Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Nå virker det!

Har du prøvd å kommentere Genesis-innlegget tidligere i dag? Fungerte det ikke? Løp og prøv igjen nå, for nå skal det virke. :)

Det er helt ubeskrivelig frustrerende når ting bare slutter å fungere på den måten. På en annen side er det fantastisk bra når folk kommer og sier ifra, enten på Twitter eller mail. Takk til @hvitskygge som sa ifra på Twitter. Du er topp!

En annen som heller ikke så verst er Jakob. En gigantisk takk til denne fantastiske personen som alltid hjelper meg når tekniske ting går galt. Tusen millioner takk! :)

Det er så typisk meg å prøve å forbedre bloggen hele tiden. Og ikke nødvendigvis med innhold, men funksjon. Jeg må bare innrømme at CSS-filen er og blir min eneste venn blant WordPress-filene, det er ikke vits å prøve seg en gang.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS