Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Jeg gir opp

dette prosjektet (link). Det går ikke. Det går ikke. Det går ikke. Flaut, det er det. En indikasjon på manglende seriøsitet, javisst! Jeg utgir meg for å være skribent. Ja, forfatter faktisk! Men hva er en forfatter? Er det en som noen ganger har flaks og klarer å skrive bra ting? Mulig. Eller er det en som ser på skrivingen som et håndverk? For sistnevnte gjør i hvert fall ikke jeg! Jeg burde kanskje lære meg det, men noe i meg sier at jeg bare skal glemme det og gå videre til noe jeg virkelig kan skrive om – uansett hvor ydmykende det måtte være. Unnskyld meg. Jeg er fortsatt bare ung og litt pretensiøs.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS