Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Polaroid-Binka

Fabelaktige Linn Heidi (eller Devendra Banhart som hun har døpt seg selv her på Elefantzonen), drog meg med ut i fritimen på skolen i dag, i det hun pleier å kalle «polaroidbildevær».

binkapolaroid.jpg

Himmelen har ikke vært så blå på lenge. Og heller ikke gresset like grønt. En smule motvillig gikk en småsyk og kamerasky Binka med på å la seg fotografere i det livlige solskinnet, og måtte i ettertid innrømme at det egentlig ikke var så ille. Vi hadde det riktig så gøy! Tusen, tusen takk til Devendra Banhart for å ha foreviggjort meg i polaroidformat! *vinke*

» xlinnheidix på Flickr

binkapolaroid2.jpg
polaroidbinka3.jpg
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS