Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Elefantzonen fem år i dag!

I dag kom snøen til Sandnes, og ellers sliter Elefantzonen litt med utseendet om dagen etter nettopp å ha kommet tilbake fra dyp koma. Et bursdagsselskap av dimensjoner ble derfor ikke helt lett å få til. Uvesentlig, sånn egentlig, men jeg finner det likevel en smule ergerlig at bursdagsinnlegget kommer først nå, bare to timer før midnatt… Men hallo i luken, egentlig så kan vel få timer umulig måle seg med hele fem år. Dét er lenge det.

Iallfall til å være en webside. Det vanlige er jo å gi seg sånn etterhvert, eller å forandre navn, i det minste. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg også har tenkt på å skifte navn på siden min. Men jeg er glad jeg ikke gjorde det! Det er ganske uvirkelig at jeg har klart å klamre meg fast i hele fem år. Hadde Elefantzonen vært et menneske, hadde den jo begynt på skolen neste år.

I all denne nostalgien må jeg jo nesten også dra opp et gammelt elefantzonedesign fra august 2002. Da var det mye sjarmerende 13-åring-pjatt her, skal jeg si dere. Kanskje like greit at dagens elefantzone ikke har noe innhold fra den tiden. På samme tid skrev jeg av en eller annen grunn «Elefantzonen» med bindestrek (som dere ser på bildet over), helt til en eller annen eldre leser tipset 13 år gamle meg om at det korrekte nok ville være å droppe det forstyrrende mellomtegnet. Åååååja, tenkte jeg utviklende, og fikset feilen omsider etter å ha drøftet det i redaksjonen – bestående av, som den dag i dag – meg.

Til slutt må dere bare få med dere det velkledende slagordet som herjet på siden i de yngre tider (det hadde kommet frem i en konkurranse):

De er gråe og råe. Hvor finner du dem? På Elefantzonen!

GRATULERER MED DAGEN. HIPP HURRA!

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS