Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen




2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.





Elefantzonen 4 år i dag!

I dag er det 21. januar. Det er en fin dag, men slettes ikke en helt vanlig dag. Det er nemlig en bursdag! Og hvem sin bursdag det er, burde være ganske innlysende hvis du trekker pusten, klør deg litt i håret og tenker på websiden du sitter og titter på akkurat nå.

Ser du på zonen og kjenner smaken av kake? Lukten av utblåste lys? Kjenner du bursdagshatten på skallen, og begynner finstasen å klø ubekvemt blant slitne sofaer og dårlig brus uten kullsyre?

Vel – da er du definitivt inne på noe.

I dag fyller nemlig Elefantzonen 4 år. 4 år med datastirring, sene kvelder, kreative skriverier og hjernevriende HTML-koding. 4 år med forbedring. 4 lærerike år. Og ikke minst 4 år med masse positiv (og negativ – men de bryr vi oss ikke om) respons fra verden utenfor.

Husker du for eksempel da Elefantzonen var på Puggandplay på NRK, og de sa at Binka kommer fra Bergen? Noe jeg slettes ikke gjorde, men som jeg forstår svært godt at de trodde når jeg hadde veldig dilla på Bergen på den tiden. Senere viste de fram zonen min ?n gang til, men da var det for å utrope vinneren av hjemmesidekonkurransen deres, SOM BLE ELEFANTZONEN, og vips så fikk jeg en gratis iPod i posten, noe jeg selvsagt ikke hadde noe imot. (Det eneste som er litt trist, er at jeg ikke har opptaket fra den dagen der de utropte vinneren… Men… Man kan jo ikke få alt her i verden.)

Husker du når jeg ble intervjuet av Rogalands Avis og fikk dobbelsideoppslag med et GIGANTISK bilde som egentlig var bittelitt….flaut? Men det var også en opplevelse i seg selv å gå inn på Statoil den søndags morgenen, plukke opp et eksemplar av Rogalands Avis, bla opp og se mitt eget tryne og bilde av min kjære Elefantzonen lyse opp fra de to avissidene.

Kanskje jeg opplever det igjen?

Kanskje jeg er verdensberømt – eller hvertfall norgesberømt – ved neste Elefantzonen-bursdag? Kanskje jeg får invitasjon fra kongen om å komme på teselskap? Kanskje jeg får min egen elefant, og tar med meg laptopen til fjerne jungler når jeg skal besøke den? Kanskje jeg blir oppdaget av et stort forlag, og en dag gir ut en liten bok? Eller kanskje jeg starter en stilren Internett-caf? med god kaffe, gulrotkake og bra musikk som får nettopp navnet Elefantzonen?

I mellomtiden skal jeg sitte her og gjøre Elefantzonen – som i dag er 4 år – større og bedre. Tusen takk til alle dere som leser, og en ekstra takk til dere som skriver kommentarer. Og husk å spise kake i dag.

Gratulerer med dagen! Tuuut.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS