Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Jenta med hjemmesidene

Gjett hvem som har fått tosiders oppslag i Rogalands Avis, dere!

Les artikkelen her! (nettutgave)

Lørdags ettermiddag var en helt vanlig dag – helt til jeg sjekket mailen. Egentlig ventet jeg meg ikke noe mer spennende enn litt spam og småplukk, men så ankom en beskjed som fikk meg til å lure på om jeg drømte eller leste feil.

Det var nemlig en mail fra en journalist i Rogalands Avis som lurte på om jeg kunne ringe henne opp så fort jeg så beskjeden. «Jeg har tenkt å lage en sak om deg og nettsiden din til Rogalands Avis, til i morgen.»

«oh maaan», tenkte jeg.


Klikk på bildet for å se hvordan artikkelen så ut i avisen.

Jeg ringte så snart jeg hadde fått summet meg litt, og vi kom frem til at hun og en fotograf skulle komme hjem til meg og ta bilde, og så kunne vi ta intervjuet over telefon etterpå siden fotografen var en travel mann og var nødt til å løpe på andre oppdrag.

Jeg var ganske så nervøs. Dette var litt skummelt. Noen fra en AVIS skulle komme og ta bilde av MEG.
Og så kom de.

FOTOGRAFEN HADDE DET DIGRE KAMERAET som klikket utallige ganger i sekundet. Samtidig spankulerte journalisten rundt i rommet mitt før hun spurte «Har du litt sansen for Kurt Nilsen?»
Og det stemmer jo.

En liten stund etter, da Rogalands Avis-folkene hadde vendt tilbake til dit de kom fra, ringte journalisten og stilte mange vanskelige spørsmål.

Hun spurte masse om Idol, om Erik Flaa og fansiden, om hvorfor jeg liker Erik Flaa og om det er noe til felles med Kurt Nilsen og Erik Flaa, Puggandplay-konkurransen, hvorfor jeg liker elefanter, hva som er målet mitt, hvordan jeg lærte å lage hjemmesider, hvorfor jeg kaller meg Binka, osv.

DA REPORTASJEN VAR ET FAKTUM i avisen dagen etter – altså i dag – så jeg at det hadde blitt brukt mye av det som står om meg her på Elefantzonen.com. Saken hadde fått plass på to sider med et SVæRT bilde av meg. Og det var nifst. Men selvfølgelig samtidig også DRITKULT. Tenk det, jeg er i Rogalands Avis i dag. Wow!

MEN som det er med presse flest så kan det være de surrer litt. Og det var en liten feil som jeg gjerne vil informere om her:
Altså, i det første avsnittet står det at vi lærte å lage «hjemmesidegenerater» på skolen. Det som er feil her er at det heter «å lage hjemmesider med hjemmesidegenerator». Og dette lærte vi ikke på skolen, det var noen på skolen som begynte med det, og viste meg det – noe som gjorde at jeg ble «bitt av basillen». Men da de fleste ga opp, fortsatte jeg, droppet etterhvert generatorene, og utviklet Elefantzonen.com til slik vi kjenner den i dag.
Men så lenge de ikke skrev at jeg digger kenguruer og hater å skrive, var det HELT greit.

TUSEN TAKK, ROGALANDS AVIS!

Les artikkelen her! (nettutgave)

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS